Zakelijk leasen praktisch en zorgeloos voor ondernemers

16 juli 2019 om 13:41

Het zakelijk leasen van een auto kan praktisch en voordelig zijn als je regelmatig onderweg bent voor je werkzaamheden als ondernemer. Het leasen van een auto past bij de ondernemer die zich volledig wil kunnen richten op de werkzaamheden van de onderneming. Naast de weg staan en lang moeten wachten op een reparateur is niet aan de orde bij het leasen van een auto. De leasemaatschappij zorgt direct voor 24-uurs hulpverlening. Bovendien heb je geen bijkomende kosten en vervelende rekeningen meer die je wel ontvangt als je een eigen auto zou aanschaffen. Ben je klaar met al het geregel en klinkt het elke maand betalen van een vast bedrag je prettig in de oren, dan is leasen de perfecte keuze voor jou. Zo heb je meer tijd over voor je werk en weet je precies wat je kunt verwachten wat betreft de auto en de kosten.

Een auto leasen in een paar stappen
Een auto zakelijk leasen via internet voor je onderneming is al in een paar stappen gebeurd. Om een overzicht te krijgen van alle kosten en om meer te weten te komen over jouw gewenste auto, kan je online een offerte aanvragen. In het assortiment vind je allerlei soorten auto’s. Verschillende typen en modellen kun je daar rustig uitgebreid bekijken. Ook kun je voor meer advies om een beoordeling vragen van je belastingadviseur, boekhouder of accountant.

Kosten besparen met zakelijk leasen zzp
Een ondernemer werkt vaak met strakke schema’s en rijdt van afspraak naar afspraak. Daardoor zijn alle uren en minuten die je hebt op een dag onmisbaar. Deze wil je daarom ook niet verliezen aan stress en negatieve energie die je kwijt bent aan extra kosten en tijd bij het regelen van reparaties bij mankementen. Bespaar de komende jaren tijd en geld met het leasen van een auto. 

Terug naar overzicht

Meer informatie over

 • Operational Lease

  Deze leasevorm is de meest gekozen leasevorm in Nederland. Bij operational lease wordt de lease auto gefinancierd door de leasemaatschappij waardoor het risico voor rekening is van de leasemaatschappi...

  Lees meer over Operational Lease >
 • Financial Lease

  Een efficiënte manier van leasen voor de calculerende ondernemer. Financial lease is uitermate geschikt voor de startende en/of ervaren ondernemers die maximaal willen profiteren van de vele fiscale v...

  Lees meer over Financial Lease >

Nieuws

Waarom Auto leasen bij Zakelijk leasen zzp?
 • Scherp geprijsd
 • Servicegericht
 • Transparant
 • Alle merken & modellen
 • Maatwerk
 • Volledig onafhankelijk