Kies een Ford Transit Custom als bedrijfswagen

30 september 2019 om 16:00

Als je een bedrijfsauto wilt leasen of kopen met een behoorlijke laadruimte kun je kiezen voor een Ford Transit Custom. De Bestelauto van dit merk biedt een behoorlijke laadruimte waarin je veel spullen kunt vervoeren.

Veilig en voldoende vervoeren met de Ford Transit Custom

Als je producten naar klanten wilt brengen is het belangrijk dat deze ongeschonden arriveren maar ook dat er voldoende tegelijk meegenomen kunnen worden zodat je niet steeds op en neer blijft rijden. Om voldoende mee te kunnen nemen biedt de Bestelauto een laadruimte met een inhoud van maximaal 6,8 m3 in het geval van een lange wielbasis. Kies je voor een korte wielbasis dan is de laadruimte net even wat kleiner.

De deuren van de bus

Een Bestelauto met dubbele cabine behoort ook tot de mogelijkheden maar dat betekent wel dat je aan laadruimte inboet. Deze kun je overigens wel weer groter maken door de tweede rij zitplaatsen op te klappen. Instappen bij de tweede rij zitplaatsen doe je door een dubbele of enkele schuifdeur. De deur is beveiligd zodat deze nooit kan dichtschuiven tijdens het laden of lossen of het in- en uitstappen en er geen ongelukken mee kunnen gebeuren.

Scheiding tussen cabine en laadruimte

De laadruimte van de Ford Transit Custom is gescheiden van de cabine door een laadschot. Dit kan helemaal dichtgemaakt zijn zodat je de ruimte achter niet kunt zien maar je kunt ook kiezen voor een optie met glas zodat je zo nu en dan eenvoudig de lading kunt controleren en of deze er nog veilig bij ligt of staat.

Kies het model dat bij je past

Kijk altijd welk model het beste bij je situatie past en informeer altijd naar de mogelijkheden om de bus geheel naar jouw wensen af te laten werken. Op die manier krijg je ook een vervoermiddel waar je echt wat mee kunt doen.

Terug naar overzicht

Meer informatie over

 • Operational Lease

  Deze leasevorm is de meest gekozen leasevorm in Nederland. Bij operational lease wordt de lease auto gefinancierd door de leasemaatschappij waardoor het risico voor rekening is van de leasemaatschappi...

  Lees meer over Operational Lease >
 • Financial Lease

  Een efficiënte manier van leasen voor de calculerende ondernemer. Financial lease is uitermate geschikt voor de startende en/of ervaren ondernemers die maximaal willen profiteren van de vele fiscale v...

  Lees meer over Financial Lease >

Nieuws

Waarom Auto leasen bij Zakelijk leasen zzp?
 • Scherp geprijsd
 • Servicegericht
 • Transparant
 • Alle merken & modellen
 • Maatwerk
 • Volledig onafhankelijk